fbpx Skip to main content

Introductie van de partnership

Wij bij VIRPP zijn ontzettend enthousiast om onze samenwerking met Paperchase aan te kondigen, een gloednieuw muziekbedrijf dat al hoge ogen heeft gegooid in de industrie. Opgericht door Amier Papier, een veteraan in de Benelux muziekscene met meer dan 10 jaar ervaring, heeft Paperchase als doel om artiesten en platenlabels onafhankelijk te laten opereren. Lees meer over onze samenwerking met Paperchase op de VIRPP contest-pagina. 

Over Amier Papier

Amier Papier is al meer dan 10 jaar actief in de Nederlandse hiphopscene. Hij heeft gediend als manager en boeker voor veel populaire artiesten, waaronder Boef, Ali B en Jack $hirak. Hij heeft ook gefungeerd als Brand Manager voor Warner Music en Atlantic Records in de Benelux en was een centrale speler binnen managementbedrijf SPEC. 

Introductie van Paperchase 

Hoewel net gestart, heeft Paperchase al releases uitgebracht van zwaargewichten in de Nederlandse hiphopscene zoals Pierrii, DinDin, Knaller en VL Disappear. Bezoek de website van Paperchase voor meer informatie.

De Paperchase Demodrop

Ben jij een ambitieuze hiphopartiest die op zoek is naar een grote doorbraak? Zoek dan niet verder! We introduceren de officiële Paperchase Demodrop, exclusief op VIRPP.com. Dit is je gouden kans om opgemerkt te worden door Paperchase en je muziekreis te versterken.

Prijzen die de moeite waard zijn om te winnen 

Bereid je voor op meer dan alleen erkenning! Neem deel aan de Paperchase Demodrop en maak kans op een officiële muziekrelease en zelfs een professioneel geproduceerde muziekvideo.

Drop your demo to paperchase amier

Hoe deel te nemen

Laat je muziek je stem zijn en maak de weg vrij voor een mogelijke samenwerking met Paperchase. De Paperchase Demodrop is jouw toegangspoort tot het bereiken van nieuwe fans, het ontvangen van feedback van experts en het verkennen van spannende mogelijkheden. Stuur nu je demo naar Paperchase!

Conclusie

Mis deze kans niet om je muziek naar nieuwe hoogtes te brengen met VIRPP en Paperchase. Upload je demo vandaag nog naar Paperchase en laat je talent schitteren!

Hoe kan ik deelnemen aan de Paperchase Demodrop op VIRPP.com?

Het is heel eenvoudig! Maak een artiestenprofiel aan op VIRPP.com en upload je demo. Je muziek is dan beschikbaar voor beoordeling door Paperchase.

Wat zijn de prijzen voor het winnen van de Paperchase Demodrop?

Winnaars krijgen niet alleen erkenning, maar maken ook kans op een officiële muziekrelease en zelfs een professioneel geproduceerde videoclip.

Naar wat voor soort muziek is Paperchase op zoek?

Paperchase is op zoek naar onafhankelijke hiphopartiesten die hun unieke sound willen laten horen.

Hoe wordt mijn muziek beoordeeld?

Je muziek wordt beoordeeld door het Paperchase team, dat bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de muziekindustrie.

Kan ik meerdere demo’s indienen?

Ja, je kunt meerdere demo’s insturen, maar zorg ervoor dat elke demo je beste werk vertegenwoordigt.

Don’t let this chance slip through your fingers. The stage is set, the audience is waiting, and your stardom is just a click away.

Virpp is an intuitive platform full of people looking to get inspired by others. It's super modern. Best of all is that the labels are actively listening. 10/10 platform

Jameson AndrewsArtist

To this day I get lost watching Nicky and Jorik's heartfelt reaction to the submitted demo! VIRPP opened the doors for me, and today I know that it's only up to me to build my future!

LamasGot discovered by Nicky Romero

VIRPP is a king-maker in the making. With strong connections to the scene, amazingly talented user base, and direct relationship with the best labels, this is only the beginning!

DJ XquizitDJ/Producer